Studio KD

AGORA • Studio KD

AGORA


Een woordje over de prachtige creaties "hippe" schalen die worden gebruikt bij O'ToPoS.

Ze worden met passie en zorg in eigen atelier bij Studio KD in Mol gemaakt. Vertrekkend vanuit pure klei wordt een vorm gekneed, meermaals gebakken en tenslotte afgewerkt met een handgeborstelde glaslaag. Alle schalen zijn vaatwas bestendig omdat ze gebakken worden op 1200°.

Verwen jezelf of iemand anders met een uniek geschenk, te koop bij Studio KD Mol. Dus heb je zin om zelf creatief aan de slag te gaan, dan kan je deze kunstwerkjes zelf maken in het atelier van Studio KD. Voor de workshop heb je geen ervaring nodig en maak je een leuk setje schalen in een dagworkshop. Info en inschrijven www.studio-kd.be .


Studio KD • over Katrin Dekoninck

Katrin Dekoninck, bezielster van STUDIO KD, leeft en werkt als ontwerpster en freelance kunstenares in België.
Naast haar eigen artistiek werk, ontwerpt Katrin regelmatig in opdracht voor bedrijven of architecten.

Ze volgde schilderen en tekenen aan de hogeschool academie in Antwerpen en in avondschool studeerde ze beeldhouwen en keramiek.

Workshops ‘boetseren met klei’

Vanuit haar passie voor klei en op vraag van velen startte Katrin met het organiseren van workshops ‘boetseren met klei’, voor zowel beginners als gevorderden.

Boetseer je eigen "hippe" schaal, figuur of abstract beeld in keramiek. In haar ruim atelier gelegen in een mooie omgeving aan het kanaal in Mol Gompel biedt ze de mogelijkheid aan mensen om zich volledig los te maken uit de dagelijkse stress en sleur en volop te genieten door creatief bezig te zijn.

Inschrijven kan via de website: www.studio-kd.be

Facebook: Studio-kd/katrin Dekoninck

Instagram: @studio-kdmol

Neem ook een kijkje naar haar eigen kunstwerken:

www.katrindekoninck.be

Facebook: Katrin Dekoninck

Instagram: katrindekoninck

Studio KD
Studio KD
Studio KD
Studio KD
Studio KD
Studio KD
Studio KD
Studio KD